“SJOV FOR ALVOR”

Woodlike støtter Hospitalsklovnen Stella i 2020 med  5 % af det solgte via hjemmesiden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i hvordan det går

Historier

Annette Bergh Stella ♥️ du er så tit i mine tanker, du har været der for min søn Tue hele hans liv, snart er han 18 år. Du har så stor betydning, den kæmpe støtte du giver, nej det er ikke sjov og leg, det er ramme alvor. Det er empati og kærlighed… jeg vil lægge tankerne i blød og se hvad jeg kan hitte på. De børn venter på dig ♥️♥️

Annette Gadeberg Kære Stella.Jeg håber af hele mit ,at det kan fortsætte.Jeg kan huske,da min søn var meget syg,af meningitis. Du kom ind,og jeg havde lige lovet Oliver og se,Emil fra Lønneberg.Og han gad ikke og kigge,i din retning. Jeg sagde Oliver hun er her for din,og mange andre børns skyld.Men han ville hellere se Emil.Jeg som mor glemmer det aldrig.Knus Annette Gadeberg